Koiran kouluttaminen jää arjen jalkoihin ja päivästä toiseen tulee vaan mietittyä, että pitäisi, pitäisi ja pitäisi...


"Lisää taitoja ja hallintaa ilman hiki hatussa opiskelua - näin harjoittelet säännöllisesti koirasi kanssa hauskalla, yhteisöllisellä ja motivoivalla tavalla!"


Kukoistava koira Jäsenyys tarjoaa motivaatiota, yhteistä tekemistä ja takuulla kehittäviä harjoituksia joka kuukausi!

 

Oletko miettinyt, että olisi kiva opettaa koiralle tiettyjä arjen perusjuttuja, mutta et jaksaisi perehtyä kouluttamisen teoriaan? Haluaisit vain yksinkertaisesti tietää, mitä kannattaa tehdä, jotta arki soljuisi sujuvammin.

Kouluttamisen aloittaminen tai siihen panostaminen voi tuntua työläältä ja päivät ja viikot vain rullaavat ohi. Olisi kiva panostaa koiraan enemmän, sillä koirasi ansaitsisi sen ja oppisi varmasti nopeasti... mutta ehkä sitten ensi kuussa.

Jos tunnistat itsesi, niin kannattaa jatkaa lukemista, sillä minulla voisi olla sinulle ratkaisu.

Helpon arjen avaimet


On olemassa arjen taitoja, joiden opettamisesta jokainen koiranomistaja hyötyy varmasti. Ne helpottavat arkea ja koiran kanssa liikkumista ja ennenkaikkea vähentävät turhauttavia arkisia ongelmatilanteita. Näitä taitoja ovat:

  • Luoksetulo
  • Hihnakäyttäytyminen
  • Itsehillintä
  • Kontakti
  • Rauhoittuminen

Näitä taitoja on tärkeää paitsi luoda, myös säännöllisesti kehittää ja ylläpitää, jotta arki koiran kanssa olisi miellyttävää ja helppoa joka tilanteessa.

Tyypillisimmät kompastuskivet arjen taitojen harjoittelussa ovat: tehottomat harjoitukset, ei säännöllisyyttä harjoituksissa sekä harjoittelun tyrehtyminen ensimmäiseen haasteeseen.

 

Vaivatonta harjoittelua jäsenohjelmassa


Kukoistavan koiran jäsenohjelmassa harjoittelemme eläintenkouluttajan yksinkertaisten harjoitusten avulla arkea helpottavia jokakoiran taitoja taklaten kaikki tavallisimmat kompastuskivet ja löytäen harjoitteluun ratkaisevan tärkeän motivaation, ilon ja säännöllisyyden.

Yksi teema kuukaudessa, vain viisi minuuttia harjoittelua päivässä. Yhteistreenit ja kuukauden haaste rakentuvat aina kuukauden teeman ympärille. 


Jäsenohjelma sisältää joka kuukausi:

 

Yhteistreenit

Livetreenit 2krt/kk verkkoyhteydellä koko ryhmälle - osallistu yhdessä koirasi kanssa! Helppoja, hauskoja ja tehokkaita harjoituksia. Ennakkotaitoja ei vaadita. Jos et pääse osallistumaan, voit katsoa tallenteen.

5 min päivässä haaste

Viiden minuutin kuukausihaasteet on helppo tapa opettaa, kehittää ja ylläpitää yhteiselämän kannalta tärkeitä taitoja helposti ja tehokkaasti - harjoitukset vievät vain viisi minuuttia päivästäsi.

Q&A -live

Q&A livelähetykset takaavat, että mikään kysymyksesi ei jää ilman vastausta: koski kysymyksesi sitten yhteisiä harjoituksiamme tai arkista haastetta koiran kanssa, pääset keskustelemaan siitä suoraan kouluttajan kanssa

Facebook-ryhmä

Keskustelualue, joka on tarkoitettu vain jäsenille. Paikka, jossa voit jakaa onnistumiset, haasteet ja oivallukset yhdessä muiden jäsenten kanssa. Yhteisö, jossa tuemme, tsemppaamme ja inspiroimme toisiamme!

Oma yhteisö verkossa

Treenaamme ja suoritamme 5 minuutin kuukausihaasteita yhdessä. Kuukausijäsenenä pääset jäsenten omaan Facebook-ryhmään, jossa voit jakaa onnistumiset, haasteet ja oivallukset yhdessä muiden jäsenten kanssa.

Kaikki materiaali ja tapaamiset ovat 100% verkossa, eli tarvitset vain tietokoneen/mobiililaitteen ja toimivan verkkoyhteyden. Tallenne saatavilla rajoitetun ajan kaikista tapaamisista.

 

Kouluttaja

Mirva Paasonen

Eläintenkouluttaja, Käyttäytymisanalyyttisen eläinkoulutuksen asiantuntija
"Ajattelen, että koiran ei tarvitse osata ainuttakaan harrastuslajitaitoa, kilpailla, saati saavuttaa titteleitä, jotta yhteinen elämä olisi hyvää, nautinnollista ja ilon hetkien täyttämää. Treenaamisen ei tarvitse olla aikaavievää, vaikeaa tai työlästä. Itseasiassa päinvastoin: tehokkain harjoittelu on aina yksinkertaista ja vaivatonta niin omistajalle kuin koirallekin. 

Koiran kanssa tärkeintä on jaettu ilo ja hyvä elämä. Autan koiranomistajia vähentämään tuskaa ja turhautumista ja lisäämään yhteisiä ilon hetkiä."

Motivaatiota

Yhteiset, säännölliset treenit on tehokas motivaattori. Merkkaa harjoitukset kalenteriin ja tule mukaan yhteisiin harjoituksiin koirasi kanssa.

Helppoutta

Tehokkaat harjoitukset, jotka sopivat kiireisenkin ihmisen aikatauluun. Saat tuloksia, kun sitoudut harjoittelemaan vain 5 minuuttia päivässä.

Iloa

Jäsenyysohjelman myötä löydät ilon koiran kouluttamiseen ja koirasi oppimat uudet taidot tuovat hymyn huulille kuukausi toisensa jälkeen.

Palautteita:

"Yhteistä ja iloista tekemistä päivittäin!"
Rauni & Pirkko

"Tosi kiva ja hyödyllinen kurssitustapa! Yksi harjoite / ohjelma, jota voi vielä itse soveltaa oman koiran erilaisiin tarpeisiin. Yksinkertaisuuden vuoksi tulee päivittäin tehtyä harjoitus, joka vie vain 5 min aikaa. Koirakon molemmille osapuolille tulee toistoja ja tuloksia syntyy huomaamatta. Lämpimästi suosittelemme <3!"
Pia & Muru

"Mukava, rauhallinen ohjaaja. Kaikkea saa kysyä, apua ja tukea löytyy ongelmatilanteisiin."
Tiiu & Typy

"Erinomainen tapa saada säännöllisyyttä treenaamiseen."
Samuli & Halla

Turhautumisesta tuloksiin

Koiran kanssa harjoittelu jää helposti arjen jalkoihin ja päivät rullaavat ohi. Suurimmat kompastuskivet arjen taitojen harjoittelussa ovat tehottomat harjoitukset, ei säännöllisyyttä harjoituksissa sekä harjoittelun tyrehtyminen ensimmäiseen haasteeseen.

Jos haluat taklata nämä kompastuskivet kerralla vaivattomasti, tule nyt mukaan Kukoistavan koiran jäsenohjelmaan, niin saat 
motivaatiota, yhteistä tekemistä ja takuulla kehittäviä harjoituksia joka kuukausi!

Jos sinulle heräsi mitä tahansa kysyttävää, laita viestiä: [email protected]

Kuukausijäsenyys

19,90/kk

Jatkuva jäsenyys, irtisano milloin tahansa.

  • Yhteistreenit 2 x kuussa
  • 5 min päivässä -kuukausihaaste joka kuukausi
  • Q&A -live joka kuukausi
  • Pääsy ryhmän yhteisölliseen facebookryhmään
  • Kukoistava koira workshopit jäsenyyshinnalla -50% 
Tilaa nyt