Jokainen omistaja haluaa kasvattaa koiranpennustaan tasapainoisen aikuisen. Kuinka se tehdään? 


Tiesitkö, että moni koiran kanssa ongelmalliseksi koettu käyttäytyminen (kuten käsittelyongelmat, toisille koirille rähiseminen tai arkuus uusissa paikoissa) juontaa juurensa varhaiseen pentuaikaan?


Pieni, juuri kotiutunut perheenjäsen on kehityksensä kannalta tärkeässä iässä: tässä vaiheessa saadut opit vaikuttavat läpi koiran elämän. Webinaarissa kerron, miten otat kaiken irti pennun tärkeimmästä oppimisen ajasta, jotta pennusta kasvaisi tasapainoinen aikuinen.

Tilaa tästä maksuton webinaari sähköpostiisi:

Mirva Paasonen
Eläintenkouluttaja
Käyttäytymisanalyyttisen eläinkoulutuksen asiantuntija

Pentu oppii ja opettaa -webinaari


Pennun tärkein oppimisen herkkyyskausi on käynnissä kun pentusi kotiutuu luovutusiässä. Tasapainoisen, ongelmattoman arjen kannalta on tärkeää, että pentu oppii jo varhain itsevarmaksi, sosiaalisesti taitavaksi ja toiveikkaaksi yksilöksi, joka luottaa sinuun.

Tätä kehitystä ei kannata jättää sattuman varaan, sillä kyse on perheenjäsenestä, jonka kanssa arkea on tarkoitus jakaa monia vuosia.

Pennun kotiuduttua pentu oppii valtavasti uutta ja pennun omistajana sinä voit vaikuttaa ratkaisevalla tavalla siihen, millaiseksi pennun varhainen pentuaika muodostuu. Pennun kouluttaminen ei ole vaikeaa, mutta ongelmien välttämiseksi on tärkeää tietää, mitä kannattaa tehdä ja mitä ei.

Voit tukea pennun kehitystä kohti tasapainoista, kukoistavaa aikuisuutta heti pennun kotiuduttua.

Webinaarissa kerron:

  • Miten voit valmistautua tulevaan rooliisi pennun opettajana
  • Mitä voit tehdä pennun optimaalisen kehityksen tukemiseksi
  • Mitkä tavallisimmat virheet voit välttää

Jos suunnittelet pentua tai odotat pennun kotiutumista, tämä webinaari on sinulle!

Saat webinaarilinkin saman tien sähköpostiisi ja voit katsoa webinaarin vaikka heti.

Tietosuojaseloste